Selamat datang ke Indeks Operasi Anonymous Operasi Masa Lalu dan Semasa

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Berdiri tanpa nama terhadap golongan elit dan agenda mereka terutamanya melalui IDEA bahawa setiap orang mempunyai hak untuk mendapatkan maklumat. Anonymous adalah hacker yang menggunakan keterampilan mereka untuk mengekspos korup, dan untuk membebaskan manusia dari sensor dan kontrol pikiran.

Anonymous menegakkan idea dengan mendedahkan rasuah dan penyalahgunaan hak asasi manusia di mana sahaja mereka berada. Dari Pedo-Hunting to Animal Penyalahgunaan untuk menghancurkan Infrastruktur Politik dan Korporat, Anonymous melawan semua bidang digital.

Terdapat banyak jenis penggodam, sama seperti terdapat banyak jenis operasi dan kemahiran. Penggodam topi putih adalah mereka yang bekerja untuk kerajaan. Penggodam topi hitam adalah mereka yang bekerja untuk diri mereka sendiri. Anonymous adalah penggodam topi kelabu yang bekerja untuk idea, atau untuk Lulz, dan tidak melakukan apa-apa untuk keuntungan atau keuntungan peribadi.

Kami telah mengumpulkan dan akan terus mengumpulkan Operasi Anonymous dan rincian dan posting mereka di sini untuk kesenangan Anda.

Sila lawati Hub Utama kami untuk melihat kemas kini dan banyak lagi.

Sila juga menikmati Arkib Perpustakaan kami atau melawat Blog Anarchy's, atau Blog Awakening, atau The BlaqBox!

JIKA anda mempunyai kemahiran, anda dialu-alukan untuk melawat IRC kami.

* Bahagian tutorial akan datang tidak lama lagi!

Di bahagian atas setiap halaman, anda akan menemui versi audio halaman, tersedia untuk didengar di laman web ini, serta untuk memuat turun untuk kegunaan atau pengedaran masa depan. Untuk memuat turun artikel audio tekan butang Langgan. Malangnya plugin tidak membenarkan kita untuk menukar pelabelan butang ini untuk membaca Muat turun, tetapi itu semua butang berjaya. Sebagai tambahan kepada versi audio setiap artikel, anda boleh menterjemahkan halaman dengan mengklik bendera yang sesuai di bahagian atas halaman.

At the top of every page you will find the audio version of the page, available to listen to on the site,

as well as to download for future use or distribution.

To download the audio article hit the Subscribe button.

Unfortunately the plugin does not allow us to change the labeling of this button to read Download, but that is all the button accomplishes.

In addition to the audio version of each article, you can translate the page by clicking on the appropriate flag at the top of the page.