Tervetuloa aiempien ja nykyisten operaatioiden anonyymien operaatioiden indeksiin

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Anonyymi vastustaa eliitin ja niiden esityslistat ensisijaisesti kautta IDEA, että jokaisella on oikeus tietoon. Anonyymit ovat hakkereita, jotka käyttävät taitojaan paljastaakseen korruptoituneet ja vapauttaakseen ihmiskunnan sensuuria ja mielen hallintaa.

Anonyymi kannattaa ajatusta paljastamalla korruptiota ja ihmisoikeuksien väärinkäyttöä missä tahansa. Anonyymi taistelee kaikkia digitaalisia rintamia vastaan pedo-metsästyksestä eläinten hyväksikäyttöön tai poliittisen ja yritysinfrastruktuurin tuhoamiseen.

On olemassa monia erilaisia hakkereita, aivan kuten on olemassa monia erilaisia toimintoja ja taitoja. Valkohakkerit ovat niitä, jotka työskentelevät hallituksille. Musta hakkerit ovat niitä, jotka työskentelevät itselleen. Anonyymit ovat harmaahattuhakkereita, jotka työskentelevät idean tai Lulzin puolesta, eivätkä tee mitään henkilökohtaisen hyödyn tai voiton vuoksi.

Olemme keränneet ja jatkamme anonyymien operaatioiden ja tietojen keräämistä ja julkaisemme ne tänne nautintoa varten.

Käy myös Main Hubissa nähdäksesi päivitykset ja paljon muuta.

Ole hyvä ja nauti myös kirjaston arkistosta tai käy Anarkian blogissa tai Awakening blogissa tai BlaqBox!

Jos sinulla on taito, olet tervetullut käymään IRC:ssä.

*Oppaat osio tulossa pian!

Jokaisen sivun yläosassa on sivun ääniversio, joka on saatavilla kuunnella sivustolla sekä ladata tulevaa käyttöä tai jakelua varten. Jos haluat ladata ääniartikkelin, paina Tilaa-painiketta. Valitettavasti plugin ei salli meidän muuttaa merkintöjä tämän painikkeen lukea Lataa, mutta se on kaikki painike saavuttaa. Jokaisen artikkelin ääniversion lisäksi voit kääntää sivun napsauttamalla sivun yläreunassa olevaa sopivaa lippua.

At the top of every page you will find the audio version of the page, available to listen to on the site,

as well as to download for future use or distribution.

To download the audio article hit the Subscribe button.

Unfortunately the plugin does not allow us to change the labeling of this button to read Download, but that is all the button accomplishes.

In addition to the audio version of each article, you can translate the page by clicking on the appropriate flag at the top of the page.