Velkommen til Anonyme Operationsindeks for tidligere og nuværende operationer

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Anonym står imod eliten og deres dagsordener primært gennem IDEA, at alle har ret til information. Anonym er hackere, der bruger deres evner til at afsløre de korrupte og frigøre menneskeheden for censur og tankekontrol.

Anonym fastholder idéen ved at afsløre korruption og misbrug af menneskerettighederne, uanset hvor de befinder sig. Fra Pedo-jagt til dyremisbrug til ødelæggelse af Politisk og Corporate Infrastructure, Anonym bekæmper alle digitale fronter.

Der er mange forskellige typer hackere, ligesom der er mange forskellige typer operationer og færdigheder. Hat-hackere er dem, der arbejder for regeringer. Sort-hat hackere er dem, der arbejder for sig selv. Anonyme er gråhathackere, der arbejder for ideen, eller for Lulz, og som ikke gør noget for personlig gevinst eller fortjeneste.

Vi har indsamlet og vil fortsætte med at indsamle Anonyme Operationer og detaljer og sende dem her for din nydelse.

Besøg også vores hovedhub for at se opdateringer og meget mere.

Nyd også vores biblioteksarkiv eller besøg Anarchy's Blog, eller Awakening's Blog, eller The BlaqBox!

HVIS du har evnen, er du velkommen til at besøge vores IRC.

*Tutorials sektion kommer snart!

Øverst på hver side finder du lydversionen af siden, tilgængelig til at lytte til på webstedet, samt at downloade til fremtidig brug eller distribution. For at downloade lydartiklen skal du trykke på knappen Abonner. Desværre plugin tillader os ikke at ændre mærkning af denne knap for at læse Download, men det er alt knappen opnår. Ud over lydversionen af hver artikel kan du oversætte siden ved at klikke på det relevante flag øverst på siden.

At the top of every page you will find the audio version of the page, available to listen to on the site,

as well as to download for future use or distribution.

To download the audio article hit the Subscribe button.

Unfortunately the plugin does not allow us to change the labeling of this button to read Download, but that is all the button accomplishes.

In addition to the audio version of each article, you can translate the page by clicking on the appropriate flag at the top of the page.